Schrijftips & blogs

Schuif je aan mijn schrijftafel?

citaat © Mwah

Onzekerheid stuwt elke schrijver tot betere teksten. Dus wen maar aan dat ongemak.
Maar de twijfel die je ervaart in de eenzaamheid van je schrijverschap mag je ook weleens verzachten. Door mensen om je heen te verzamelen die met je meedenken, met je meelezen en die je soms meeslepen voor wijn, wandeling of een kritische noot.
Je kunt hiervoor ook aanschuiven aan mijn keukentafel. Samen met andere beginnende en ervaren schrijvers zoals jij en ik bespreken we schrijfplannen, verhaalideeën, obstakels die we tegenkomen. Zo stimuleren we elkaar tot vernieuwing en vooral doorgaan.

  • Ik begeleid het gesprek, stel vragen en zorg dat we naar elkaar luisteren.
  • Ik serveer taart, koffie en thee.
  • Ik zorg voor vertrouwen, creativiteit en een goede sfeer.

Jij ontdekt hoe je jouw idee verder kunt uitwerken en goed kunt opschrijven.

Gewoon een dagdeel samenkomen met een aantal mensen die bezig zijn met een verhaal, iets op papier willen zetten. Vorm en stijl verfijnen. Aan tafel in de woonkeuken van mijn boerderij, met zelfgebakken appeltaart en bakken vol ideeën en schrijftips. Plus mijn enthousiasme en ervaring als schrijver en begeleider van creatieve processen.

Een schrijfretraite in het klein, dichtbij. Zodat je kunt onderzoeken wat je te zeggen hebt en hoe je dat treffend opschrijft.

De eerstvolgende Write @Home is op een zaterdag in februari ’23. Informatie opvragen en aanmelden kan via een mailtje aan mij.